Gradinita Romano-Americana la Ziua Politiei

Printre activitatile pe care incercam sa le organizam zilnic cu și pentru copii, deplasarile la anumite evenimente reprezinta cel mai eficient workshop de invatare a lucrurilor noi si foarte utile.
Am participat la Ziua Politiei Romane, eveniment desfasurat in centrul Bacaului, unde copiii au avut ocazia sa vada indeaproape ce fac reprezentantii siguranței naționale.

Cei mici au putut vedea echipamentul din dotare, procedurile si mssurile care se iau in diferite situatii, dar si masinile de interventie ale politistilor. Acestia le-au povestit despre misiunile la care participa si cei mici au avut parte si de o demonstratie din partea mascatilor, criminalistilor, politistilor rutieri, de prevenire a criminalitatii si de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante periculoase, alsturi de o expozitie cu echipamente si autospeciale folosite la interventii si un laborator criminalistic cu atelier de amprentare.

Inca o zi interesanta si plina de informatii noi la Gradinita Romano-Americana si ne dorim sa avem din ce in ce mai multe.

Related Posts

Leave a Reply